Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder
Billede af kvinde med barn på maven

SoMe-videoer til menighedsrådsvalg

Seks videoer kan bruges frit af menighedsrådene som optakt til valget i september.

17. september 2024 er der valg til menighedsrådene. I den forbindelse har stiftsrådets kommunikationsudvalg produceret seks korte videoer, som kan bruges på de sociale medier til at gøre opmærksomme på valget.

 

Videoerne fortæller om vigtigheden af menighedsrådene set fra menighedsrådsmedlemmer, kirkefunktionærer og præsternes synspunkter.

 

Alle videoer er produceret, så de kan bruges i hele landet. Det vil sige, at temaerne er generelle og taler ikke om særlige lokale kendetegn.

 

Hver video har sit eget tema. Herunder er der forslag til tekster til opslag på de sociale medier, men I er meget velkomne til at skrive jeres egne opslag til videoerne.

 

Videoerne kan downloades på dette link frem til valget 17. september 2024.

 

Forslag til tekster til opslag på Facebook

 

Generel: MENIGHEDSRÅDSVALG - menighedsrådene er et fundament under det lokale, aktive kirkeliv. Der er valg d. 17. september 2024. Stil op eller mød op og vær med til at støtte din lokale kirke.


 

Video-tekster til de enkelte videoer:

 

1 - Helle Børsen) Et stærkt menighedsråd er en god arbejdsgiver. Menighedsrådene er arbejdsgivere for flere tusinde ansatte landet over. Som menighedrådsmedlem er du sammen med de ansatte med til at lægge kursen for din kirkes tilbud og liv. Der er menighedsrådsvalgvalg d. 17. september 2024. Stil op eller mød op og vær med til at støtte din lokale kirke.


2 - Helene Svinth) Menighedsrådet er med til at forme jeres lokale kirkeliv - for både voksne og børn. Der er menighedsrådsvalgvalg d. 17. september 2024. Stil op eller mød op og vær med til at støtte din lokale kirke til glæde for kommende generationer.

 

3 - Claus Skovgård) Menighedsrådet er en aktiv deltager i jeres lokale liv. Både kirkeligt og kuturelt. Der er menighedsrådsvalgvalg d. 17. september 2024. Stil op eller mød op og vær med til at støtte din lokale kirke og dit lokalsamfund.

 

4 - Gorm Ridder-Jensen) Menighedsrådet er den lokale præsts vigtigste samarbejdspartner. Sammen skaber I rammerne for det lokale kirkeliv til glæde for mange. Der er menighedsrådsvalgvalg d. 17. september 2024. Stil op eller mød op og vær med til at støtte din lokale kirke og dit lokalsamfund.

 

5 - Helle Zederkof) Et engagerert menighedsråd er en god arbejdsgiver. Menighedsrådene er arbejdsgivere for landets organister og har derfor en vigtig rolle i det musikalske kirkeliv. Der er menighedsrådsvalgvalg d. 17. september 2024. Stil op eller mød op og vær med til at støtte din lokale kirke.

 

6 - Lene Lillelund) Der er aktiviteter og tilbud i kirken til alle. Menighedsrådet er en vigtig kraft bag mange af aktiviteterne og kirkens synlighed lokalt. Der er menighedsrådsvalgvalg d. 17. september 2024. Stil op eller mød op og vær med til at støtte din lokale kirke.